Vanlig stilte spørsmål om løftebukker

Løftebukker inntil 4000kg krever 15cm armert betong minimum B25. Inntil 6000kg kreves det 20cm armert betong minimum B25.
Vi har plater for å utvide arealet til søylene på lager. Ved å benytte disse kan en trekke av 5cm på kravet til tykkelse. Ved å benytte ankermasse og gjengestenger vil en også få bedre feste i betongen enn ved bruk av tradisjonelle ekspansjonsbolter.
Det finnes også andre muligheter dersom plater under søylene ikke er et alternativ. Ta kontakt for mer info om dette.
For næringsvirksomhet kreves det en årlig kontroll alt utstyret, men for private er det ikke noen krav om dette. Vi tilbyr årlig kontroll av utstyret vi selger mange steder i landet.
Det er fullt mulig å montere løftebukkene vi selger selv om en er kompetent for dette. Det er viktig å forstå at denne typen utstyr kan utgjøre en fare dersom det blir montert feilaktig, så dersom en føler seg usikker bør en få hjelp av profesjonelle til jobben.
Vi har egne folk i Vest og Øst, som kan ordne montering, service og årlige kontroller. I andre området av landet har vi servicepartnere som kan bistå med disse oppgavene. Ta kontakt for mer info rundt dette.
De aller fleste løftebukkene er levert med 1-fase motor, og krever da en 15/16A treg sikring (minimum C-karakteristikk) WorldLifts og de store modellene fra TechLift (F5, K4 og K5) har 3-fas motor.
Den røde fargen er RAL 3020.
Den sorte fargen er RAL 9005.
Den grå fargen er RAL 7016
Den oransje fargen er RAL 2004
Modellene med e i navnet er bedre utstyrt. De har elektrisk låsing som gjør at en slipper å gå til hver søyle for å løse låsene.
Modellene med e i navnet har også 50mm høyere løft, og leveres med tredelte armer både foran og bak, som gjør at de har mye mer justeringsspenn. Disse modellene kan løfte alt fra lang Transporter, til korte BMW 1-3 serie.
TechLift er vår egen merkevare som vi bestiller direkte fra fabrikk. Dette skal være en rimelig innstegsmodell, som har god funksjonalitet og høy levetid.
WorldLifts er en Italiensk produsent som vi forhandler. Dette er våre produkter som er ment for proffmarkedet. Det er generelt sett benyttet komponenter av høyere kvalitet, og det er høyere spesifikasjoner på utstyret.
Begge merkene er produsert i Kina.
Løftebukkene leveres komplette med ekspansjonsbolter og ellers alt av materiell nødvendig for montering. Det følger ikke med hydraulikkolje, men dette kan bestilles slik at det blir levert sammen med utstyret.
For maskiner med 3-fas tilkobling leveres det heller ikke med strømledning og støpsel.
Det kan brukes både VG32 og VG46 hydraulikkolje til løftebukkene. Dersom det blir veldig kaldt i lokalet bør en velge VG32. Dette er også den oljen vi selger.

Leasingavtale for

Vi tilbyr leasingavtaler til flere av våre produkter. Fyll ut skjemaet, så vil en av våre ansatte ta kontakt med deg for videre behandling.

Oppgi ditt telefonnummer slik at vi enklere kan komme i kontakt med deg.
Lurer du på noe i henhold til avtalen? Bruk dette feltet