Hvorfor skal jeg handle hos EF Motor?

Solid selskap med mye erfaring.

EF Motor ble startet i 2003, og drev de første 10 årene som enk. I 2013 ble selskapet omgjort til aksjeselskap. I løpet av de siste 10 årene har vi blitt en av de største aktørene i Norge innen løftebukker, verkstedsutstyr og bilheiser. Selskapet har allerede lang fartstid, og våre ansatte har mye erfaring med verkstedsutstyr og løfteutstyr. Dette gir en trygghet for kundene ved at vi fremdeles vil være der i mange år fremover. Vi har ambisjoner om å vokse enda mer, og bli en totalleverandør av utstyr for verksteder og bilentusiaster.

Høy kundetilfredshet og tilgjengelighet

EF Motor etterstreber alltid fornøyde kunder. Vi strekker oss svært langt for å være best i klassen når det gjelder kommunikasjon, kort svartid på epost/telefon og kundebehandling. Hos oss er det åpent alle hverdager, og vi forsøker også å være tilgjengelige ut over vanlig åpningstid om det skulle være behov for hjelp.

Varer og deler på lager

Stort sett alle varer vi selger blir lagerført, og det samme gjelder for reservedeler og tilbehør. Vi disponerer 1200m2 med lager, og har til enhver tid rundt 400 løftebukker lagerført. Bestilte varer sendes hver dag, for å sikre korte leveringstider.

Bredt vareutvalg

Utvalget av varer øker hver måned. Målet er å kunne tilby alt en trenger til et verksted eller en garasje. Men samtidig vi er opptatt av gode produkter, og høy kompetanse på produktene, så derfor øker produktsortimentet litt og litt i rolig tempo.

Fleksible betalingsløsninger

I vår nettbutikk er det mulig å betale med kort (Visa, Mastercard og American Express), samt Vipps og faktura. Vi har også fleksible delbetalings og betalingsutsettelser gjennom Santander og Riverty. Leasing er også en mulighet hvor en tar kontakt med oss, og vi ordner med søknad og papirarbeidet.

Showroom / Utstilling

EF Motor har en utstilling på 300m2, hvor mange av produktene finnes. I tillegg har vi et 250m2 verksted hvor det også er montert mye av utstyret som vi selger. Ta gjerne turen innom for en kikk på produktene, eller for gode tips om hva en skal velge.

Service og årlig kontroll

EF Motor har egne teknikere i Rogaland og på Østlandet. I tillegg har vi flere servicepartnere som dekker mesteparten av landet om det skulle være behov for assistanse med montering, service eller årlige kontroller.

Drevet av entusiaster

Menneskene i EF Motor er bilentusiaster som også bruker produktene vi selger. Dette sikrer at vi har god produktkunnskap, og god forståelse på hva kundene trenger.

Norsk eierskap

EF Motor er et heleid norsk selskap, hvor aksjonær også jobber i bedriften.

Leasingavtale for

Hvorfor skal jeg handle hos EF Motor?

Vi tilbyr leasingavtaler til flere av våre produkter. Fyll ut skjemaet, så vil en av våre ansatte ta kontakt med deg for videre behandling.

Oppgi ditt telefonnummer slik at vi enklere kan komme i kontakt med deg.
Lurer du på noe i henhold til avtalen? Bruk dette feltet