Om EF Motor

EF Motor ble grunnlagt i 2004 av Eivind Finne. Fra en beskjeden start som en enmannsbedrift, har vi vokst til et engasjert team på fire fulltidsansatte, med et produktutvalg som stadig utvider seg. Men den grunnleggende visjonen er fremdeles den samme: Levere kvalitetsprodukter til gunstige priser og samtidig yte den beste service ovenfor våre kunder. Med en base i Rogaland, egne serviceteknikere i Oslo, samt en rekke partnerbedrifter sikrer vi landsdekkende service – fra installasjonsoppdrag til vedlikehold og årlige kontroller. 

Våre produkter er ikke bare valgt, de er testet. Profesjonelle bilverksteder, dekkverksteder, hobby mekanikere, og motorsportentusiaster har alle bidratt til å sikre at hvert produkt vi tilbyr oppfyller høyeste standard. Vi har blitt en av de store aktørene innen løftebukker, dekkmaskiner, verkstedutstyr og bilheiser i Norge. Vår ambisjon er å til enhver tid lagerføre alle produktene, slik at en aldri opplever lange leveringstider når en bestiller. 

Vi har posisjonert oss som en av Norges største leverandører av bilheiser og lagringsløninger for kjøretøyer. Dette kan dreie seg om boligprosjekter med små tomter hvor en ønsker å utnytte potensialet i en bilheis for å gi flere parkeringsplasser. Eller store næringsbygg hvor en bilheis kan hjelpe til å utnytte arealet i flere etasjer. Vi har også parkeringsløftere med flere biler både i høyden eller bredden lagerført. Les mer om våre bilheisløsninger på EF Bilheis.

Vår kundeservice er noe vi virkelig er stolte av. Hos EF Motor AS prioriterer vi ettermarkedsservice og kundeservice. Enten du vil ta en prat over telefon, sende oss en e-post, eller komme innom våre lokaler, er vi her for deg. Vi lagerfører et bredt utvalg av reservedeler og ekstrautstyr til våre produkter. 

Vi inviterer deg til å besøke vår utstilling i Esseveien 26, 4311 Hommersåk. Her kan du se et bredt utvalg av løftebukker fra TechLift og Wordlifts. Fra sakseløftere, både fastmonterte og mobile, til 2- og 4-søyler løftebukker, samt dekkmaskiner, kompressorer og mye annet verkstedsutstyr. Vi er også stolte av å vise frem vår egen bilheis, som aktivt brukes for å transportere biler mellom etasjene. 

EF Motor handler ikke bare om gode produkter; det er også vår lidenskap innen bil og vår forpliktelse til deg som kunde. En leverandør for entusiaster drevet av entusiaster.

EF Motor ansatte utenfor lokalene i Sandnes
EF Motor ansatte utenfor lokalene i Sandnes

Leasingavtale for

Om oss

Vi tilbyr leasingavtaler til flere av våre produkter. Fyll ut skjemaet, så vil en av våre ansatte ta kontakt med deg for videre behandling.

Oppgi ditt telefonnummer slik at vi enklere kan komme i kontakt med deg.
Lurer du på noe i henhold til avtalen? Bruk dette feltet